Vágyfokozó termékeink

Gold Power vágyfokozó kapszula

Gold Power vágyfokozó kapszula Szexuális együttlét előtt 25-30 perccel kell bevenni 1 db kapszulát, lehetőleg éhgyomorra egy pohár meleg vízzel, (esetleg meleg tejjel) a legoptimálisabb felszívódás érdekében. Az alkohol fogyasztása kerülendő, mivel alkoholos befolyás alatt, az Gold Power potencianövelő szer nem fejt ki 100%-os hatást. A hatás bekövetkeztének idejében egyéntől függően eltérések lehetnek. A vágyfokozó szer jótékony hatása akár 2-3 napig is eltarthat.

Dragon Power vágyfokozó kapszula

Dragon Power vágyfokozó kapszula A Dragon Power a "sárkány ereje" 100% növényi összetevőket tartalmazó étrendkiegészítő, szexuális teljesítményt fokozó kapszula. Azonnali hatás, mellékhatás nélkül. Hatását az ősi kínai kultúrában már évszázadok óta ismerik. Azon kevés és kiváltságos személyek, uralkodók használták, akik azután széles körben nagy megbecsüléssel rendelkeztek.

SPX2 vágyfokozó kapszula

SPX2 vágyfokozó kapszula Az SPX2 vágyfokozó kapszula egy ősi, titkos, kínai császári formula és a legújabb gyártási technológia hatékony kombinációja. Akár 3-4 napos hatás. A fokozott szexuális vágyat és megnövekedett teljesítményt több napig is érezheti. Ez nem folyamatos erekciót jelent, hanem azt, hogy ha szexuális inger éri, magabiztos teljesítményt képes nyújtani.

XXL Powering vágyfokozó

XXL Powering vágyfokozó Mindazoknak javasoljuk, akik kiegyensúlyozottabb szexuális életre, nagyobb magabiztosságra vágynak. Azoknak, akik sok stressznek vannak kitéve életük egyéb területein, és ez kihat szexuális biztonságukra. Azoknak, akik kezdődő időskori merevedési problémáik okoznak gondot. Minden olyan férfinak, aki elkényeztetné párját egy rég nem tapasztalt forró éjszakával.

Green Snake

Green Snake Növényi hatóanyagokat tartalmazó vitalitás kapszula. A pénisz méretének növekedése mellett gyors és tartós erekciót idézhet elő szexuális inger hatására. A spermiumtermelő hormonokat aktiválhatja a vese károsítása nélkül, így több egymást követő orgazmus élhető el. Akár 72 órán keresztül is hat. Mellékhatások nem ismertek!

Kezdőcsomag Strong

Kezdőcsomag Strong Az általunk két leginkább favorizált potencianövelő terméket az XXL Powering és az SPX2 potencianövelő kapszulát csomagban ajánljuk. Aki nem próbált még ki természetes alapanyagú potencianövelő szert azoknak állítottuk össze kezdő csomagunkat.

Gentleman vágyfokozó kapszula

Gentleman vágyfokozó kapszula 100% ban gyógynövényeket tartalmazó étrend kiegészítő kapszula férfiak részére. Alkalomszerűen, az esemény előtt legalább egy órával 1 kapszulát bő folyadékkal lenyelni. 18 év alattiaknak nem ajánlott. A termék alapanyagainka hatékonyságát népgyógyászati feljegyzések igazolják, a termék előnyeit fogyasztói visszajelzések támasztják alá.

Madame vágyfokozó kapszula

Madame vágyfokozó kapszula Egy maximálisan természetes anyagokat tartalmazó étrendkiegészítő készítmény, mely fokozhatja a női vágyat! 100%-ig gyógynövényekkel, melyek jótékony hatással lehetnek a libidóra. Növényi összetevőit már a népi gyógyászatban is használták és elismerték jótékony hatásait.

Hot Woman Power Kapszula

Hot Woman Power Kapszula Növényi összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. Fő hatóanyaga a Spirulina alga esszenciájából keletkezik. Ez az alga segíthet a hölgyeknek libidózavarok esetén, és növelheti a szexuális teljesítőképességet, valamint az élvezetet. A pozitív hatás kb. két hónapos rendszeres használat után jelentkezik.

Kapcsolat

Telefon
+36 70 311 - 9931
Munkanapokon: 800 - 2000-ig

Házhozszállítás

Vágyfokozó házhozszállítás 15.000,-Ft-ot meghaladó vásárlás esetén DÍJMENTES házhozszállítás vállalunk!

Diszkrét csomagolás

Potencia csomagolás Ön által megvásárolt termékeket diszkréten csomagoljuk!

Pénzvisszafizetési garancia

pénzvisszafizetési garancia

Ugrás az oldal tetejére